RYBÁRNA ŠOPÍK – prodejna živých sladkovodních a chlazených mořských ryb
Chutného kapříka od pana Šopíka

Ostatní mluví o čerstvosti, my čerstvost tvoříme
Zkušený tým odborníků Vám živé ryby do několika minut zabije a vykuchá.
Díky vlastním sádkám, zpracovně a prodejně na jednom místě jsme schopni pružně reagovat na Vaši poptávku. Čerstvé filety ze sladkovodních i mořských ryb průběžně připravujeme po celý den.
Přijďte se přesvědčit! Rádi Vás uvítáme v naší prodejně.
Akce a aktuality:
Velikonoční otevírací doba
- pátek 18.4. ZAVŘENO
- sobota 19. 4. běžná otevírací doba 8 – 12
- pondělí 21. 4. ZAVŘENO
Recept pro dnešní den:
KAPR SMAŽENÝ VE VINNÉM TĚSTÍČKU
600 g kapra, 150 g oleje, 2 vejce, 50 ml bílého vína, 40 g hrubé a 40 g hladké mouky, sůl
Osolené porce ryby necháme chvíli odležet. Z vajec, vína, mouky, soli a několika kapek oleje připravíme hladké těstíčko, ve kterém smáčíme porce kapra. Smažíme v rozehřátém oleji dozlatova.#Těstíčko můžeme obměnit tak, že z vaječných bílků ušleháme sníh a lehce jej vmícháme do žloutků, bílého vína, soli a oleje.